Z vepřových kotlet odsekneme výčnělky obratlových kostí, kotlety nařízneme po obvodech i u kostí, naklepeme, poprášíme paprikou, pokapeme olejem, složíme na sebe do misky a necháme v chladničce několik hodin odležet. Před přípravou kotlety urovnáme do původního tvaru, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a opékáme 4 1/2-6 minut. Potom je obrátíme, opět potřeme olejem a opékáme stejnou dobu. Mezitím cibuli nakrájíme na tenká kolečka, zpěníme na oleji, vmícháme mouku a mletou papriku, po zpěnění je zalijeme trochou vody, rozšleháme, přidáme papriku nakrájenou na nudličky, kečup, bujonovou kostku, sůl a krátce podusíme. Měkké kotlety osolíme, na talířích přelijeme připravenou směsí a hned podáváme s rýží.