Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotouče na jehle

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • drcený pepř
  • dle chuti worcestrová omáčka
  • libová, 100 g anglická slanina
  • kýta, 500-600 g vepřové
  • malá, 1 kus cibule
  • sterilovaná, 1 kus okurka
  • červená, 1 kus paprika
  • 1 lžíce hořčice
  • 1-2 lžíce kečup
  • 1 lžíce máslo
  • 3 lžíce olej
  • sterilované, 4-6 kusů žampióny

Pracovní postup:

Z vepřové kýty (nebo vykostěné pečeně) ukrojíme buď 1 větší plát, nebo 2-4 menší a naklepeme je. Na plátky naneseme směs připravenou z másla, nadrobno nakrájené cibule, žampionů, hořčice, kečupu, soli, worcestru a drceného pepře. Na plátky pak položíme anglickou slaninu, nakrájenou papriku a srolujeme. maso překrojíme na 8 kotoučů, které napíchneme na jehly. Na oleji je z obou stran zprudka opečeme, snížíme teplotu a doděláme. Příloha : vařené nebo opečené brambory, čerstvá zelenina nebo zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |1. července 2013
vypadá to luxusně :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!