Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kousky s hořčicí

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky. Na rozehřátém oleji ho opékáme tak dlouho, dokud nezačne trochu červenat. Osolíme, přidáme nové koření, podlijeme horkou vodou a dusíme. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme maso do měkka. K vydušené šťávě přidáme papriku, sójovou omáčku a v troše studené vody rozmíchaný škrob. Krátce povaříme, dle potřeby přidáme vodu, dochutíme solí a nakonec vmícháme lžičku hořčice. Odstavíme a můžeme podávat. Podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vladenka |3. dubna 2013
hm, asi dobrota Odpovědět
Bobina |3. dubna 2013
šup do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!