Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové královské koleno z roštu

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěná vepřová kolena po celé délce nakrájíme až na kost.Potom je zase nití svážeme, aby se nám při vaření nerozpadla.Vaříme je spolu s polévkovou zeleninou a solí ve vodě, dokud nejsou úplně měkká.Když vývar trochu vychladne, vyndáme kolena, zbavíme je nití a odkostíme.Potom maso osolíme, potřeme rozpuštěným máslem a obalíme strouhankou.Kolena pečeme na roštu v troubě do zlatohněda. Podáváme s citronem a hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slava |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!