Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové ledvinky v kyselé omáčce

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené a močovodů zbavené ledvinky povaříme ve vodě a důkladně propláchneme. Na rozpáleném tuku osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme ledvinky. Připravíme omáčku:Nakrájíme cibuli a v tuku ji osmažíme dorůžova, vsypeme mouku, opražíme a zředíme vývarem z ledvinek, osolíme, opepříme, okyselíme, přidáme nové koření, bobkový list a omáčku rozmícháme a povaříme. Podáváme s vařenými brambory nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |27. června 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!