Vepřové maso nejprve opláchněte pod studenou tekoucí vodou a osušte papírovou utěrkou. Potom ho nakrájejte na plátky silné asi 8 mm a rozkrájejte na proužky široké přibližně 2 cm. Česnek si oloupejte, nasekejte nadrobno a dejte do mísy. Přidejte olej, ocet a hořčici a dobře promíchejte. Do vzniklé marinády vložte maso, znovu promíchejte a celou misku zakryjte potravinářskou fólií. Nechte na chladném místě asi 60 minut marinovat. Cibuli očistěte, oloupejte a nakrájejte na osminky. Napíchejte ji střídavě s marinovanými kousky masa na špízy. Ty vložte do pánve s rozehřátým olejem a ze všech stran je pozvolna hezky dozlatova opečte. Opečené špízy rozdělte na talíře a doplňte lístky rukoly i nakrájenými rajčátky. Podávejte s jogurtovým dipem a arabským chlebem. Jogurtový dip připravíte tak, že smícháte bílý jogurt s prolisovaným česnekem, oblíbenými bylinkami, solí a kapkou olivového oleje.