Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso dušené v zelenině

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole namočíme ve studené vodě přes noc a druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka.Zeleninu a cibuli nastrouháme na hrubém struhadle.Maso nakrájíme na kousky, osolíme, poprášíme moukou a pepřem a osmažíme na tuku.Zeleninu a maso klademe vrstvami do kastrolu, zalijeme tukem po smažení, přidáme trochu vody a dusíme pod pokličkou.Když jsou maso i zelenina měkké, přimícháme fazole a rajčatový protlak a podle chuti osolíme a opepříme.Zjemníme zakysanou smetanou. Podáváme s vařenými bramborami a kyselou okurkou, s okurkovým salátem nebo s hlávkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!