Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso dušené v zelí

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí očistíme a nakrájíme na větší kostky.Rozpustíme tuk a maso na něm osmažíme, vložíme je do zelí i s cibulí a zalijeme malým množstvím vody a vaříme bez pokličky na mírném ohni. Na zbylém tuku od masa osmažíme mouku, jíšku zředíme vývarem ze zelí a nalijeme ji do uvařeného pokrmu. Podle chuti osolíme, opepříme, okyselíme a povaříme. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!