Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso na jehle se zeleninou

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kostky, osolíme, opepříme, potřeme třeným česnekem, pokapeme částí oleje a necháme 1-2 hod. odležet v chladu. Potom jednotlivé kousky napichujeme na ocelovou jehlu nebo na špejli střídavě s mladými oloupanými cibulkami a kousky zelené papriky. Takto připravené maso se zeleninou rychle opékáme na pánvi s rozehřátým olejem. K masu na jehle se hodí smíšený salát z čerstvé zeleniny. - Recept cca na 5 porcí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |17. řijna 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!