Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso po italsku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oškrábané syrové brambory nakrájíme na slabší kolečka,celer,mrkev nakrájíme na nudličky.Na pánvi na rozpuštěném másle prudce osmažíme zeleninu.Pak přidáme na prach rozdrcené lístečky rozmarýnu,bobkový list,sůl a pepř.Mezitím si pokrájíme vepřové maso na medailonky a bůček na tenké řezy.Špekáčky pokrájíme na tenká kolečka.Na kastrolu na rozpáleném oleji maso,bůček a kolečka špekáčků zprudka opečeme.Pak směs osolíme,opepříme a dáme péci do trouby.Když je maso měkké a nasáklé chutí bůčku a špekáčků.vsypeme na ně hotovou zeleninu,kterou máme již připravenou na pánvi.Nakonec vše promícháme a zalijeme bílým vínemPovrch pokryjeme klstovým těstem připraveným po rozválení na velikost kastrolu nebo pekáče.Těsto potřeme vajíčkem a pečeme pomalu v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
luxus, zkusím, neodolám :-) 1+++ Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to moc dobře :-) Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |27. dubna 2013
Tady jsou takové dobroty, nevím, kam dřív..-:)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!