Na sádle či oleji dozlatova zpěníme cibulku,přidáme očištěné na kousky nakrájené maso a při stálém míchání necháme maso zatáhnout a trochu pustit šťávu,mezitím přidáme sůl,pepř,kmín,papriku,grilovací koření a když maso pustí šťávu přidáme vodu a nakrájenou klobásu,na proužky nakrájenou papriku a dále dusíme.Vařící vodu doléváme,když nám v hrnci ubude a tolik,kolik chceme omáčky či šťávy.Přidáme ještě trochu majoránky a zahustíme smetanou smíchanou s troškou solamylu. Chvíli necháme převařit a vypneme.Někdy dávám smetanu,někdy šlehačku podle toho co mám doma a někdy zahustím moukou jindy solamylem.Kořeníme tolik,jak máme rádi a podle váhy masa a velikosti hrnce. Jako přílohu podávám s těstovinami. PŘEJI DOBROU CHUŤ !!!