Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso se zeleninovou omáčkou

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(8 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekáče dáme maso nakrájené na plátky, osolíme, přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na kostky, koření, podlijeme vodou a přikryjeme poklicí. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme do měkka. Maso a koření vytáhneme a zeleninu tyčovým mixérem rozmixujeme. Dáme do hrnce, přidáme vývar a uvedeme do varu. Přilijeme smetanu a přidáme mouku rozmíchanou v trošce vody. Za stálého míchání povaříme, podle chuti přidáme cukr, ocet a dosolíme. Maso dáme zpět do omáčky a podáváme s houskovým knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |29. listopadu 2014
to je falešná svíčková,také tak dělám-lahůdka Odpovědět
Jana 9|26. listopadu 2014
Je to moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!