Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso se zelenými fazolkami a rajčaty

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky,naklepeme,osolíme,opepříme,poprášíme hladkou moukou.Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme tak,aby pustila dostatečné množství sádla,na němž připravené řízky opečeme z obou stran.Potom přidáme drobně nakrájenou cibuli a opečeme dozlatova.Očištěné fazolové lusky nakrájíme,uvaříme v osolené vodě do poloměkka,scedíme a přidáme k opečenému masu.Podlijeme vařícím vývarem,okořeníme kari,přiklopíme a dusíme.Je-li maso téměř měkké,přidáme nakrájená rajčata a drobně nakrájenou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |29. srpna 2013
hezké Odpovědět
allys89 |28. srpna 2013
foto z kuchařky? :) Odpovědět
IVETULIATKO |28. srpna 2013
mnami,mnami to si dame Odpovědět
pes |28. srpna 2013
tak to můžu Odpovědět
-3 |28. srpna 2013
dobré Odpovědět
aahojj|1. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!