Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso v kapustě

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté maso pokrájené na kostičky opečeme na zpěněné cibuli se slaninou , přidáme špetku kmínu , osolíme , opeříme a dusíme ve vlastní šťávě.Do poloměkkého masa přidáme očištěnou na nudličky pokrájenou kapustu , zalijeme vodou a dodusíme . Zahustíme světlou jíškou , povaříme a dochutíme česnekem utřeným se solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |31. května 2013
mnamka Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
recept vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!