Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso ve sladkokyselé omáčce

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze solamylu, mouky, prdopeč, žloutku, 4 lžic oleje a 6 lžic vody umícháme hladké těsto. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Namočíme je v těstíčku a necháme okapat. V pánvi wok nebo v podobně vysoké pánvi rozehřejeme 4 lžíce oleje, maso na něm opečeme a vyjmeme. Mrkev a žampiony nakrájíme na plátky. V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a na něm za stálého obracení opečeme mrkev. Přidáme houby, bambusové výhonky a hrášek, cca 3 minuty dusíme. Kečup smícháme s octem, sherry, meruňkovou zavařeninou a cukrem. Dochutíme pepřem, solí a paprikou. Omáčku a maso přidáme k zelenině a prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |3. května 2013
jen nemám sherry Odpovědět
darina.studenkova.5 |3. května 2013
Vypadá to moc hezky :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!