Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky dušené a pečenépodle babičky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na smažení sádlo
  • 1 lžička sůl
  • kýta plátky, 600 g vepřové
  • 4 ks bobkový list
  • celý, 20 ks pepř
  • 4 stroužky česnek

Pracovní postup:

Z masa nakrájíme plátky tak,aby jich bylo několik na porci v celkovém množství zhruba 150 g na porci.Utřeme česnek se solí,přidáme ostatní suroviny a připravíme marinádu.Do takto připravené marinády v zapékací misce vložíme nakrájené jemně naklepané plátky masa a necháme přes noc v ledničce odležet.Maso necháme v marinádě v zapékací míse a 40 minut dusíme.Potom maso vyjmeme,necháme je oschnout a na rozpáleném sádle prudce opečeme po obou stranách.Teplou marinádu procedíme přes síto přímo na maso nebo přílohu. příloha,brabory,rýže,těstoviny.Můžeme posypat pařitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!