Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky na fazolkách

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku nakrájíme na medailonky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a medailonky z obou stran opečeme a vyjmeme. Na pánev přidáme máslo, okapané fazolky, utřený česnek, kečup, osolíme, podlijeme vodou a chvíli podusíme. Při podávání obložíme medailonky fazolkami a posypeme strouhaným křenem. Podáváme s hranolky, dobrou volbou je i rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |22. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
ohen |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
šupina73|23. května 2013
to bude určitě dobrota,ukládám a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!