Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky s dijonskou omáčkou

Autor receptu: takaya (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso očistíme, nakrájíme na 4 steaky, osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Uložíme do trouby aby nevychladlo. Na pánvi s výpekem orestujeme dijonskou hořčici, zaleje smetanou a povaříme, v této omáčce následně prohřejeme maso. Podáváme s bramborami, které můžeme opéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jirinaja |6. března 2013
vypadá to báječně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!