Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové medailonky s majoránkou a česnekem

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a naklepeme. Dva stroužky česneku rozetřeme se solí, plátky takto připraveným česnekem potřeme a narovnáme do hlubší misky. Zbylý česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Přidáme dvě lžíce oleje, vejce, cukr, solamyl, majoránku a vegetu. Touto marinádou plátky zalijeme a vložíme na dva dny do chladničky. V polovině marinování t. j. druhý den, je v marinádě obrátíme a přerovnáme. Na zbylé lžíci oleje je pak prudce osmahneme z obou stran, přidáme marinádu, maličko podlijeme a dusíme pod pokličkou do měkka. Podáváme s kroketami nebo s chlebem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
s touto kombinací je to super Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
lákavé, miluji špenát 1++ Odpovědět
Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |17. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Monique |8. prosince 2013
zkusím Odpovědět
Lenny |31. srpna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!