Staňte se našimi fanoušky na:

VEPŘOVÉ MEDAILONKY S VINNOU OMÁČKOU

Autor receptu: ladunka (73 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Medailonky nakrájíme na 2 cm silné špalíčky, opepříme, obalíme v mouce a naklepeme. Máslo rozpustíme na pánvi a maso opečeme z obou stran, položíme na talíř a osolíme. Vypečenou šťávu s masoxovým extraktem, vínem a smetanou svaříme. Přilijeme i šťávu, která se uvolnila z masa na talíři. Medailonky vložíme do omáčky, necháme prohřát, přiklopíme, sejmeme z plotny a necháme 5 minut odležet. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
dělávám trochu jinak, váš recept samozřejmě vyzkouším 1+++ Odpovědět
ladunka |13. ledna 2013
budou chutnat určitě,u nás jsou v oblibě Odpovědět
sojka30 |13. ledna 2013
tak to určitě udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!