Plátky masa po obou stranách naklepeme, osolíme a opepříme. Zelí pořádně vymačkáme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a klobásu překrojíme podélně na půlky a ty ještě rozkrojíme na čtyři části (získáme tím osm dílků). Na každý plátek masa položíme 2 plátky slaniny, 2 dílky klobásy, kopeček zelí, půlku vejce a cibuli. Plátky pevně svážeme do měšců a v kastrolu je na rozpáleném oleji zprudka ze všech stran opečeme. Měšce poprášíme paprikou, podlijeme 1 dl horkého vývaru z bujonu a dusíme pod pokličkou 45 - 50 minut doměkka. Podle potřeby maso podléváme masovým vývarem. Měšce vyjmeme a do šťávy v kastrolu přilijeme zbylý vývar a vmícháme mouku rozmíchanou ve smetaně. Dochutíme solí a pepřem a ještě alespoň 10 minut povaříme. Měšce vložíme zpět do šťávy a ještě prohřejeme. Podáváme s vařenými bramborami.