Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové na celeru s Hermelínem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do světlerůžova. Maso nakrájíme na kostky a krátce ho na ní opečeme, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Celer očistíme, nastrouháme na hrubé nudličky a přidáme k masu. Maso za občasného zamíchání a podlévání dusíme asi 60 minut - do měkka. Hermelín přidáme k masu a jakmile se rozpustí, tak omáčku zahustíme škrobem rozmíchaným ve smetaně. Krátce povaříme a dochutíme solí. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Janka D. |2. července 2013
mnam Odpovědět
martinnatr |2. července 2013
uložím Odpovědět
jana.remkova.7 |2. července 2013
Jani, paráda! Celer mám moc ráda:-) Odpovědět
pavlinf |2. července 2013
zajímavé,vyzkouším Odpovědět
Lenny |2. července 2013
to bude určitě dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!