Plátky masa mírně naklepeme a přes noc je vložíme do marinády z oleje, citronové šťávy, provensálských bylinek a česneku, rozmáčknutého nožem. Nesolíme! Během dopoledne maso obrátíme a ještě necháme před přípravou asi půl hodiny odstát. Pak maso vyndáme, osolíme, kusy česneku z marinády nakrájíme na plátky a cibuli na půlměsíčky. Použijeme olej z marinády, který vylejeme na pánev, přidáme cibuli a na proužky nakrájená sušená rajčata. Na tomto základě zprudka orestujeme maso z obou stran, přidáme česnek a 2 špetky cukru. Zalijeme malým množstvím vody a dusíme doměkka. Snažíme se co nejvíce zredukovat tekutinu, ale pokud je potřeba maso ještě chvíli dusit, malinko ještě podlijeme. Podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem. sůl, 1/2 lžíce citronové šťávy, 2 špetky cukru.