Vepřovou kýtu nebo kulaté plecko omyjeme a dobře osušíme. Masíčko pokrájíme na plátky, dobře je naklepeme, posypeme vegetou, okořeníme černým pepřem a obalíme v mouce. Na hlubší pánvi na rozpáleném oleji je osmahneme z obou stran do červena. Když je podle naší představy, vyndáme je z pánve a dáme stranou. Ve výpeku nyní orestujeme cibuli pěkně do zlatova. Přichystáme si sušené lesní houby, které jsme měli od minulého dne namočené v mléce, aby změkly a dobře z nich mléko vymačkáme, ale nevylejeme. Je plné nádherné voňavé houbové vůně. Houby dáme do pánve na zlatou cibulku a smažíme je téměř do křupava cca 10 minut. Poté je podlejeme červeným vínem a dalších pět minut za zvýšené teploty restujeme. Nyní vrátíme masíčko do pánve, přidáme mléko z hub, česnek, sójovou omáčku a pod přikrytou pánví dusíme cca půl hodinky. Když je měkké, vyndáme je a jestli je šťávička hodně řídká, podle potřeby si připravíme záklepku z mléka a zbylé mouky, mixneme ji a ve šťávičce za stálého míchání chvilku povaříme. Blíží se nám závěr. Masíčko vložíme do šťávy zpět, opatrně dosolíme, necháme projít pár minut varem a odstavíme. Necháme chvilku uklidnit a můžeme servírovat. Podáváme s rýží. Poznámka : Tento recept jsem sestavila pro ta roční období, kdy nejsou čerstvé lesní houby k dispozici, - tehdy použijeme houby sušené. Dávat jako náhražku do šťávičky žampiony je nevhodné, je to asi tak, jako kdybychom lízali med přes sklo. :-) :-) :-) Přeji dobrou chuť. .