Libové vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky (délka 5 cm a šířka necelý centimetr). Smícháme v misce se sójovou omáčkou a škrobovou moučkou a necháme odležet alespoň hodinu v chladu. Na pánvi rozehřejeme olej, osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, cukr a za stálého míchání opékáme. Když maso změní barvu, přidáme víno, na 2-3cm velké kousky pokrájená poupata denivky (okrasná trvalka) a předem namočené sušené houby. Na prudkém ohni krátce podusíme za stálého míchání. podle potřeby podlijeme několika lžícemi vody (vývaru z kostky). Na jiné pánvi, vymaštěné tukem, si připravíme tenkou omeletu z vajec, rozšlehaných s vínem a glutasolem. Hotovou omeletu roztrháme na kousky a přidáme k masu. Promícháme, dochutíme špetkou glutasolu, popřípadě přidáme sůl. Krátce prohřejeme. Jídlo by nemělo obsahovat téměř žádnou šťávu, podáváme s neslanou rýží a zeleninovým salátem.