Maso mírně naklepneme, z obou stran podle potřeby osolíme, opepříme a zaprášíme hladkou moukou. V pánvi rozehřejeme olej a maso osmažíme. Hotové plátky vyndáme z pánve a uschováme v teple. Masový výpek lehce poprášíme hladkou moukou, promícháme, podlijeme trochou vody a lehce osmahneme. Omáčku dochutíme špetkou česneku a lžičkou sójové omáčky. Na hotovou omáčku vrátíme již opečené maso i se šťávou, která z něho mezitím vytekla. Znovu lehce prohřejeme. Maso podáváme se zeleninovou rýží: rýži doměkka uvaříme v osolené vodě. Mezitím očistíme papriku s rajčaty a pokrájíme je na malé kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo a připravenou zeleninu i s hráškem zlehka orestujeme. Na závěr vše promícháme s uvařenou rýží. Kopečky formujeme naběračkou nebo formičkou.