Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové plátky (kousky) na česneku

Autor receptu: Yvajs (109 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na omastku orestujeme česnek, přidáme maso na plátky nebo kostky, osmahneme a podlijeme vodou, osolíme, přidáme kečup a rajský protlak a podusíme do měkka.Pak zaprášíme hladkou moukou a necháme přejít varem. Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |2. ledna 2013
dáváse ho opravdu malinko Odpovědět
planeta |2. ledna 2013
no nevím , s kečupem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!