Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové plátky na pánvi se zeleninou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pak na pánvi na rozpáleném oleji 4 minuty opékáme z obou stran dozlatova. Vyjmeme a uložíme do tepla. Zeleninu očistíme, cibulky oloupeme a nakrájíme na kousky asi 4cm dlouhé,rajčata rozpůlíme. Cibuli podusíme 5 minut ve vypečené šťávě z masa,přilijeme vývar, přidáme rajčata a olivy a ještě 3 minuty vše dusíme. Přidáme smetanu, dochutíme solí, pepřem a tabascem a vrátíme zpět plátky masa na pánev. Podáváme posypané nasekanou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!