Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové řízky na víně

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové řízky na okrajích nařízneme,lehce naklepeme a potřeme směsí koření tymiánu,pepře,soli,citronové šťávy a necháme odležet.Cibuli pokrájíme na drobné kostičky,mrkev nastrouháme a osmahneme na části másla dozlatova.Potom přidáme připravené řízky a opékáme je po obou stranách asi čtyři minuty,podlijeme polovinou vína a smícháme s drobně pokrájenou šunkou,strouhankou smíchanou s usekanou petrželkou a s kousky másla.Pečeme na pekáčku v mírně vyhřáté troubě doměkka.Pak jěště podlijeme zbytkem vína.Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!