Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové řízky na žampiónech

Autor receptu: kockaviky (343 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žampiony očistíme a pokrájíme na plátky, cibuli a anglickou slaninu na kostičky. Na oleji opečeme slaninu s cibulí, přidáme žampiony a osmažíme. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme kremžskou hořčicí. Vložíme do pekáčku a navrch rozložíme osmažené žampiony. Zakysanou smetanu smícháme s vývarem z bujonu a zbylou hořčicí, osolíme, opepříme a okořeníme rozmarýnem. Směs nalijeme na řízky a dáme do trouby na 180°C zapéct asi na 30 minut. Podáváme s rýží nebo bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

HaBo |27. února 2014
uloženo Odpovědět
VELKAKOKI |26. února 2014
ok, ukládám Odpovědět
salamek|14. dubna 2015
To se mi líbí,zkusím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!