Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové řízky s cibulí a jablky

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibulové pyré: 250 g cibule 50 g rýže 30 g másla 30 g hladké mouky 125 ml sladké smetany 1 vejce Vepřové řízky naklepeme, na krajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka po obou stranách na polovině másla opečeme. Cibule nakrájíme na plátky, podusíme na másle na pánvi, pak přidáme na plátky pokrájená jablka, osolíme a dusíme doměkka. Pak cibuli s jablky protřeme sítem. Řízky dáme na mísu, zalijeme kolem nich cibulové pyré. Podáváme s brambory opečenými na másle a zdobíme sezónní zeleninou. Cibuli uvaříme s rýží doměkka ve 125 ml vody a protřeme sítem. Z másla a hladké mouky si připravíme jíšku. Přidáme cibulové pyré a smetanu s rozkvedlaným vajíčkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!