Pomeranče opláchněte a osušte. Dva pomeranče oloupejte a dlouhým ostrým nožem z nich vykrájejte dílky. Z dalšího pomeranče odřízněte dva tenké plátky kůry, seřízněte z nich bílou vrstvu a oranžovou část nakrájejte na jemné nudličky. Poté oba zbylé pomeranče překrojte a vymačkejte z nich šťávu. Maso nakrájejte na plátky. Lehce je naklepejte, osolte a posypejte drceným pepřem i koriandrem. Pak si v pánvi rozehřejte olej, maso v něm z obou stran zprudka opečte a přendejte do pekáčku. Pekáček vložte do trouby, předem rozehřáté na 150 stupňů, a maso udržujte teplé. Do pánve, ve které jste opékali maso, nalijte vývar, povařte, přilijte všechnu šťávu z pomerančů a nechte přejít varem. Vmíchejte škrob rozmíchejte asi v 50 ml vody a za stálého míchání vařte do zhoustnutí. Snižte teplotu, podle potřeby přisolte, přidejte drcený pepř, dílky pomerančů a nakrájenou kůru. Omáčku krátce prohřejte. Hotovou omáčku rozdělte na talíře, přidejte maso i s výpekem a posypejte koriandrem. Vhodnou přílohou je vařená rýže.