Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové špízy se žampiony

Autor receptu: Tryskobára (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

Všechny ingredience nakrájíme na větší kostky. Na kovové jehly (nebo na ostré špejle) střídavě napícháme maso, cibuli, anglickou slaninu, žampion a klobásu. Zatím si troubu rozehřejeme na 180 stupňů a dáme do ní zapékací mísu s tenkou vrstvou oleje. Na rozpálený olej naklademe všechny špízy, podlijeme vodou, osypeme kořením a dáme péct, dokud není maso měkké. Postupně otáčíme a dále podléváme vodou. Podáváme s bramborem, těstovinami, či rozpečenými rohlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!