Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové srdce na houbách

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle zpěníme cibuli,přidáme nakrájené na malé kousky srdíčko,orestujeme,okořeníme,zalijeme vodou s bujónem a zavřeme do tlakového hrnce.Po 60 minutách otevřeme,přidáme houby(já měla směs mražených) ještě na 15 minut zavřeme do tlakáče.Poté zalijeme smetanou a zahustíme jíškou.Podle chuti dochutíme.Podáváme s rýží,knedlíkem,těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!