Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové Švejžužu

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Libové vepřové maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Přidáme ostatní suroviny, promícháme a necháme 1-2 dny v lednici odležet. Na rozpáleném tuku lžící utvoříme placičky, které pak na mírnějším ohni usmažíme z obou stran. Podáváme s bramborami a tatarkou nebo na chleba s tatarkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |24. listopadu 2015
zajímavé, 1+ Odpovědět
piškot |7. řijna 2014
udělám Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
jdu vytáhnout maso a zítra bude na oběd! Odpovědět
Šuldeska |26. řijna 2013
Dělám podobně. Odpovědět
kuchticek |2. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |28. srpna 2013
dobrota Odpovědět
Jana 9|26. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
děláme i na dovolenou, je to rychlé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!