Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové v česnekové kapustě

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli orestujeme mírně dorůžova, přidáme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Osolíme, opepříme, zalijeme vodou a dusíme téměř doměkka. (V tlakovém hrnci cca 12 minut). Když je maso téměř měkké, přidáme nahrubo nakrájenou kapustu a zhruba ještě 10 minut dusíme, dáváme pozor, abychm ji nerozvařili. Poté v trošce vody rozmícháme hladkou mouku, přidáme do masa a kapusty a provaříme. Nakonec přidáme natřený česnek a už nevaříme. Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

knobule|4. března 2013
mám moc ráda kapustu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!