Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové žebírko horácké

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vepřové pečeně nasekáme kotlety, osolíme je, opepříme a obalíme v mouce.Opečeme po obou stranách.Opečené maso z tuku vyjmeme, tuk zaprášíme moukou zarestujeme a zalijeme vodou nebo vývarem.Po provaření šťávu scedíme a přidáme mléko, víno a hořčici na ochucení.Znovu chvíli povaříme.Do takto připravené šťávy vložíme na másle podušené a nakrájené žampiony a kopr. Nakonec šťávu zjemníme smetanou. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |2. února 2013
vyzkouším Odpovědět
JarcaPralinka|4. řijna 2013
hmm zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!