Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové žebírko s mrkví

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové žebírko propícháme, osolíme a okmínujeme.Podlijeme maličko vodou a upečeme na pekáčku dočervena.Když je maso poloměkké, přidáme koření a usekaný česnek, trochu znovu podlijeme a dusíme doměkka.Upečené maso vyndáme z pekáčku, šťávu scedíme a prolisujeme.Polovinu másla rozpustíme, vložíme na něj pokrájenou mrkev,osolíme a dusíme doměkka.Když je mrkev měkká, zaprášíme ji moukou a přidáme druhou polovinu másla.Mrkev dáme do misky, maso znovu vložíme na pekáček a v horké troubě ještě necháme opéci. Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |17. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!