Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový bůček s lilkem a bramborem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme.Podlijeme vývarem a dusíme asi 20 minut. Přidáme na kostky nakrájený lilek a brambory. Dusíme tak dlouho, až je všechno měkké. Na závěr okořeníme bylinkami – rozmarýnem, petrželkou, glutasolem. Podáváme s chlebem nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!