Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš bez míchání

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a cibuli nakrájíme, přidáme ostatní suroviny, pořádně promícháme - masoxy rozpustíme ve vodě - připalují se, dolijeme vodu - 1 litr, to vše dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a dáme péct na 250°C do trouby asi na 1,5 hodiny. NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT A NESUNDÁVAT ALOBAL !!! Kdo je zvědavý, jeho škoda, troubu nechte po celou dobu na pokoji. Možná tento recept někdo zná, já ho dostala předloni e-mailem od kamarádky, ale všichni ho určitě neznají a je to škoda.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |24. dubna 2013
Také dělám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!