Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš s chlebem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a česnek nasekáme na menší kousky. Na sádle osmažíme cibuli a jakmile začne zlátnout, tak na ní opečeme maso nakrájené na kostky. Poté přidáme sůl, kmín, pepř, feferonku, papriku a česnek. Zamícháme, velmi krátce osmahneme a podlijeme trochou vody. V polovině dušení přidáme chlebovou kůrku a za občasného zamíchání dusíme do změknutí masa. Potřebujeme - li více šťávy, tak přilijeme sklenku vody a zahustíme trochou tmavé hotové jíšky. Můžeme podávat s houskovým, nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janatka |9. řijna 2013
Také ráda zahušťuji chlebem i hovězí guláš!! Odpovědět
evahu |24. května 2013
super Odpovědět
zuzi |24. května 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
honzíček |17. května 2013
luxusní Odpovědět
sari |15. května 2013
klasika,ale velice výborná Odpovědět
eviti |15. května 2013
budu určitě dobrý Odpovědět
Aggie|25. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!