Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový kotlet na rožni, tatarská omáčka, opékané brambory

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové kotlety naklepeme paličkou (příliš nerozklepáváme), osolíme, opepříme a necháme v chladu odležet půl hodiny. Po zapnutí grilu dáme na nosníky topné tyče hliníkovou misku se sádlem a opečeme na ní brambory. Po dosažení pracovní teploty vložíme na grilovací rošt připravené kotlety. Grilujeme nejprve asi 4 a půl minuty a po obrácení opět asi 4 a půl minuty (dohromady asi 9 minut], Hotová žebírka [kotlety) klademe na horké talíře, zdobíme nakrájenou zelenou paprikou a rajčetem. Opečené brambory posypeme zelenou petrželkou a dáme je jako přílohu. Tatarskou omáčku podáváme zvlášť v malých omáčnících.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!