Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový pikant

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou plec nakrájíme na kostky,osmahneme v papiňáku za stálého míchání na lžíci sádla dočervena2-3 minuty,zaprášíme moukou,znovu krátce osmahneme,zalijeme1/4 l horké vody,rozmícháme,osolíme,opepříme a dusíme asi 30 minut.Na 2 lžících sádla zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka a salám pokrájený na menší hranolky,přidáme pokrájenou kapii,feferonku,utřený česnek a kečup a 4 minuty podusíme.Papiňák zchladíme,otevřeme,šťávu odpaříme téměř do tuku,přidáme připravenou směs a společně5 minut podusíme.Příloha veka,topinky brambory,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!