Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový řízek s jablky a hrozinkami

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme, okraje nařízneme.Protáhneme je rozšlehaným vejcem a obalíme v prosáté strouhance.Smažíme je na tuku.Oloupaná, na plátky nakrouhaná jablka dusíme na másle, zakapeme je citronem, přidáme hrozinka a zalijeme vínem.Podle chuti je přisladíme a narovnáme na řízky. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!