Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový steak po vídeňsku s opečenou cibulí

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěný vepřový steak posypeme kořením,přidáme česnek a zalijeme olejem.Takto naložené maso necháme 24 hod. odležet v lednici.potom grilujeme aposypeme na slanině opečenou cibulkou s česnekem.Jako oblohu podáváme čerstvou zeleninu a jako přílohu krokety

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!