Vodu uvedeme do varu, přidáme sůl a máslo a znovu uvedeme do varu. Vsypeme mouku a mícháme, až se těsto přestane lepit na vařečku i na hrnec. Necháme prochladnout a po jednom zašleháme vejce. Než přidáme další, vždy dobře rozšleháme. Lžící děláme bochánky na vymazaný plech, můžeme je klidně i stříkat cukrářským sáčkem s širokým hvězdicovým otvorem. Děláme je dál od sebe a pečeme v horké troubě dorůžova. Asi tak prvních 10 minut troubu neotvíráme, jinak nám spadnou. Hned po upečení větrníky rozkrojíme a necháme vychladnout. karamelový krém: 300 ml mléka, 1 karamelový pudink, 4 lžíce cukru, 200 g másla Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustší pudink a necháme ho vychladnout. Změklé máslo vyšleháme a přidáme zchlazený pudink. Krém naneseme na spodky větrníků. šlehačková náplň: 1 šlehačka, ztužovač šlehačky Šlehačku vyšleháme se ztužovačem do tuha a naneseme ji na krém, přiklopíme vršky větrníků. kávová poleva: 4 lžíce silné kávy, pár kapek oleje, 250 g moučkového cukru Moučkový cukr přesejeme a vymícháme s kávou a olejem dohladka. Vzniklou polevou poléváme větrníky. Necháme ztuhnout a podáváme.