Zvážíme si mouku. Osolenou vodu s máslem přivedeme do varu. Když voda hodně vře, mouku do ní najednou vsypeme a rychle vmícháme, aby se neutvořily žmolky. Těsto odtáhneme na kraj plotny a mícháme na mírném teple tak dlouho, až je hladké. Těsto odstavíme, vyklopíme do misky a stále mícháme. Až zchladne vmícháváme vejce alespoň 4 minuty. Když máme v těstě všechna vejce, ještě těsto chvíli vytloukáme vařečkou, až je hladké a lesklé. Na vymazaný plech si formičkou naznačíme kroužky a na ně stříkáme silnou trubičkou hromádky těsta a potíráme je bílkem. Těsto vkládáme vždy do hodně rozpálené trouby, aby rychle nabylo. Troubu neotvíráme alespoň 5 minut. Jakmile se trouba jen trochu ochladí, pečivo spadne. Když pečivo již zapečené, dopékáme je v mírně teplé troubě, aby se uvnitř dobře propeklo, navrchu zůstalo zlaté a nezhnědlo. Vychladlé napříč rozřízneme a plníme slazeným sněhem, nejlépe vařeným s cukrem, nebo oslazenou šlehačkou.