Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňská káva vynikající

Autor receptu: meinita (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si překapávanou nebo rozpustnou kávu. Žloutky, mléko a mletý cukr rozšleháme, zalijeme připravenou kávou a šleháme do pěny. Nejlépe se na to hodí např. tyčový mixér. Ihned podáváme. Lze navrch také nastříkat šlehačku a posypat ji kakaem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!