Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňské párky /domácí/

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso velmi jemně pomeleme, přidáme koření, sůl a škrob dobře rozmíchaný ve vodě. Maso dobře rozpracujeme, přidáme jemně umleté tučné vepřové maso a směs prohněteme do řídké lepivé konzistence. Narážíme do skopových střívek a párky oddělujeme v délce po 15 cm. Udíme horkým kouřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |22. června 2013
je ta střívka asi budou problém Odpovědět
david.kruml.1 |22. června 2013
tak párky jsem ještě nedělal. Nejvyšší čas to nepravit Odpovědět
H-D |17. června 2013
dala bych si Odpovědět
-1 |17. června 2013
hm,není co dodat Odpovědět
q |17. června 2013
ty mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!