Staňte se našimi fanoušky na:

Vídeňský řízek s bramborovým salátem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené brambory slijeme, prudce ochladíme a oloupeme, necháme úplně vychladnout. Čtyří ředkvičky si dáme stranou na ozdobu a zbytek nakrájíme na slabší tyčinky. Cibulky nakrájíme na tenká kolečka a brambory na stejně silné plátky. Zeleninový vývar krátce povaříme, vmícháme ocet a hořčici, osolíme a opepříme. Brambory promícháme s ředkvičkami a cibulkou, přelijeme ochuceným vývarem a necháme asi 30 minut odležet. Pak dochutíme solí a pepřem. Plátky masa dáme mezi fólii a trochu naklepeme, osolíme a opepříme; vejceš rozšleháme. Řízky obalíme v trojobale (strouhanku trochu přimáčkneme) a opečeme na oleji. Všechno dáme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami, citronem a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!